Monitorizare utilaje agricole

Monitorizare utilaje agricole
Monitorizarea utilajelor agricole
 
Lucrând cu ingineri agricoli, am efectuat un update al sistemului Fomco GPS. Rezultatul este un sistem de monitorizare GPS performant, care aduce în plus managementul culturilor, activităților, parcelelor, a costurilor, cantităților, etc.  
Sistemul de monitorizare GPS aduce multe posibilități de monitorizare în funcție de tipul utilajului și de sarcina acestuia. În general se monitorizează timpii de lucru, dar am avut și solicitări de monitorizare a suprafețelor lucrate.

Așadar, prin actualul update puteți economisi combustibil și puteți știi exact:
 • Unde sunt vehiculele
 • Ce anume lucrează
 • Ce costuri generează
Datele strânse și rapoartele generate vă vor ajuta să aveți toate informațiile despre culturile dvs., la câteva click-uri distanță.
 
Vrem să vă ajutăm să scădeți costurile de producție, să optimizăm fiecare proces din ferma dvs., pentru ca să puteți obține produse mai bune și mai competitive economic. Vă oferim informația și controlul integrat al culturilor, parcelelor, activităților și angajaților dvs., instrumente care vă vor dezvolta ferma văzând cu ochii.
 

Modulul Agro

 
Monitorizare utilaje agricole
 
Puteți folosi Modului Agro achiziționând un sistem Fomco GSP de monitorizare, din gama Ecomotive. Modulul a fost conceput special pentru activități agricole, fiind dezvoltat împreună cu ingineri agricoli. Rezultatul este un sistem de monitorizare GPS performant, care aduce în plus managementul culturilor, activităților, parcelelor, a costurilor, cantităților etc.
 • Reduce consumul de motorină - economii la consumul de carburant și eliminarea sustragerilor neautorizate.
 • Gestiunea parcelelor - posibilitatea de import-export în și din sistemul APIA, plus editare ulterioară. Evidența operațiunilor pe fiecare parcelă, stadiul activităților etc.
 • Monitorizarea activităților – se va știi exact tot timpul cu ce utilaj s-a efectuat o lucrare, ce lucrare, de către cine, în ce intervale de timp. Se generează automat și costurile pentru fiecare activitate.
 • Analiza financiară - datele pot fi stocate, prelucrate și se pot emite rapoarte financiare legate de eficiența unor culturi, a unor parcele, a unor angajați etc. Vedeți exact cât s-a cheltuit pe fiecare parcelă.
 • Management integrat – Activitățile sunt atribuite unor campanii definite de dvs. Puteți face o mai bună gestiune a fermei, o planificare mai bună și veți lua cele mai bune decizii. Se optimizează consumurile de carburanți, semințe, fertilizanți etc. Orice risipă e eliminată, iar pierderile optimizate la minim.

Cum funcționează?
 • Instalați sistemul de monitorizare GPS pe vehiculele folosite
 • Accesați platforma online de monitorizare
 • Definiți parcelele, prin import din sistemul APIA sau manual
 • Monitorizați activitățile zilnic sau săptămânal 
 • Culegeți informații, rapoarte și luaț cele mai bune decizii pentru optimizarea producției

Cui ne adresăm?
Ne adresăm fermierilor care practică agricultura în terenuri deschise, pe parcele de orice dimensiune, grupate sau răsfirate. Serviciile noastre sunt eficiente indiferent de mărimea și complexitatea activităților din ferma dvs. sau numărul de utilaje.

 
 
Cere acum ofertă personalizată

   
Monitorizare utilaje agricole Monitorizare utilaje agricole
 
Monitorizare utilaje agricole Monitorizare utilaje agricole