echipa noastră

Echipa de vânzări:


Aflată într-o continuă creștere și perfecționare, echipa de vânzări Fomco GPS vă consiliază să puteți lua cele mai bune decizii în vederea monitorizării și controlului flotei Dvs.
Cu un portofoliu de produse clar definit, echipa noastră de vânzări vă poate oferi o soluție personalizată, conformă cu cererile si necesitățile Dvs.

La nivel national, acoperim toate judetele țării astfel, Dvs. puteți lua întotdeauna o decizie corectă după o întâlnire cu reprezentantul nostru zonal.

Puteți avea maximă încredere în echipa noastră de vânzări! 

Echipa de vânzări:
   
Departamentul Telemarketing :

 Hai să ne cunoaștem! Echipa de telemarketing va fi prima care intră în legătură cu Dvs.

Comunicăm rapid și eficient identificand potențiali clienți pentru a le oferii serviciile noastre.

Societatile contactate de serviciul de telemarketing care au acceptat soluțiile societății noastre au tras o linie iar rezultatele au fost întotdeauna pozitive.

Departamentul Telemarketing
   
Echipa de suport și montaje

Alături de echipa de suport și montaje, compania Dvs. va primi la timp si cu un professionalism maxim toate informațiile necesare referitoare la functionarea echipamentelor de monitorizare montate pe vehiculele societatii Dvs.

Cu peste 7 ani de experiență, echipele noastre de montaj se deplaseaza la sediul societății Dvs. si vă monteaza unitățile
de monitorizare GPS.

Împreună cu echipa de suport și montaj, flota Dvs. va exploata la maxim beneficiile tehnologiei în scopul dezvoltării accelerate.

Echipa de suport și montaje
   
Echipa de management si financiar
 
 Manager department & Key Account Manager

 Obiectivul principal care primează în luarea oricărei decizii este și va fi oferirea unor produse și servicii care să ajutefirmele partenere în realizarea de economii împreună cu un control asupra flotelor proprii iar in final sa crestem pe un portofoliu de clienți multumiti.

Echipa de management si financiar

 

Relatii cu clienti

Pentru asigurarea corectitudinii maxime în relația furnizor - client, echipa de facturare vă stă la dispoziție întotdeauna cu informații clare și precise referitoare la istoricul facturilor Dvs. Echipa de facturare trimite la timp, documentele emise în concordanță cu raporturile comerciale pe care le avem cu Dvs.

Nu ezitați să ne contactați în vederea obținerii oricărei informații utile societății Dvs.

Relatii cu clienti