Echipa Fomco GPS

Managementul Fomco GPS


Management Fomco GPS
   
   
Departamentul vânzări - telemarketing


Aflată într-o continuă creștere și perfecționare, echipa de vânzări și telemarketing Fomco GPS vă consiliază să puteți lua cele mai bune decizii în vederea monitorizării și controlului flotei Dvs.
Cu un portofoliu de produse clar definit, echipa noastră de vânzări vă poate oferi o soluție personalizată, conformă cu cererile si necesitățile Dvs.

La nivel național, acoperim toate județele țării, astfel, Dvs. puteți lua întotdeauna o decizie corectă după o întâlnire cu managerul nostru zonal.

Departamentul vanzari- telemarketing
   
   
Departamentul montaje și reparații

Cu peste 15 ani de experiență, echipele noastre de montaj și reparații se deplasează la sediul societății Dvs., unde vă oferă montaje și reparații de cea mai înaltă calitate, fără pierderea garanției oferite de producătorul vehicolului Dvs.

Departament montaje si reparatii
   
Departament Administrativ
 
 Facturile emise la timp, activarea abonamentelor și rezolvarea sesizărilor este în grija fetelor de la departamentul administrativ.

Departament administrativ
 
Departament Monitorizare Externalizată

 Atunci când nevoia se întâlnește cu inovația totul trece pe la departamentul de monitorizare externalizată.

Depatramentul de monitorizare externalizata
 
Departament Suport Tehnic

 Ajustarea sondelor, rezolvarea problemelor de natură tehnică, asistența de la distanță privind aplicația de monitorizare sau activarea funcționalităților GPS-urilor, nu este niciodată o problemă pentru băieții de la suport tehnic.

Departament suport tehnic
 
Departament Marketing

 Departamentul unde ideiile și drafturile prind formă și devin realitate ajungând la Dvs. sub formă de campanii și promoții.

Departament Marketing