alte domenii specifice

ALTE DOMENII SPECIFICE
Sistemul de monitorizare flotă FomcoGPS înseamnă o soluție completă prin sisteme de calitate şi servicii profesionale. Din experiența companiilor care beneficiază de acest sistem s-a constatat o economisire de 5-30% la consumul de combustibil, respectiv economii de timp datorită rapoartelor precise și exacte.

Cui ne adresăm cu acest sistem de monitorizare GPS?

 
  • Companiilor care dețin vehicule de serviciu ale agenților și reprezentanţilor de vânzări, autoturisme ale reprezentanților/managerilor zonali, autovehicule ale reprezentanților medicali, tuturor companiilor care sunt interesate de monitorizarea activității șoferilor.
  • Companiilor care dețin vehicule de transport în comun, taxiuri, autobuze
  • Companiilor care doresc un control al combustibilului și al timpului de lucru la autovehicule de transport intern şi internațional, de transport marfă, a celor destinate salubrizării, a utilajelor agricole, etc.

Pe lângă sisteme de monitorizare GPS și localizare oferim servicii diversificate prin care dvs. puteți monitoriza activitatea angajaților. Deoarece pretențiile şi totodată şi activitățile care se doresc a fi monitorizate, diferă de la o societate la alta, aveţi posibilitatea de a alege pachetul care satisface nevoile dvs.

Serviciile solicitate cel mai des de către cei 1800 de clienți care utilizează acest sistem în peste 11000 de vehicule sunt:

Urmărire în timp real prin localizare și monitorizare GPS, evidența traseelor, listarea automată a evenimentelor suspecte, monitorizarea consumului de combustibil, alertare prin mesaj sau mail a incidentelor, urmărirea timpului de lucru, protecția mărfii şi monitorizarea temperaturii, comutatorul privat-firmă, urmărirea pe hartă a traseelor, terminalul de comunicaţie, aplicația mobilă.