Descărcare Tahograf de la distanță MRDD

Sistem de descarcare tahograf de la distanta

Descărcare Tahograf de la distanță

Din ce in ce mai multe companii de transport doresc să implementeze descărcarea cardurilor de șoferi și a tahografelor digitale de la distanță. Cauza principala este faptul că autovehiculele sunt nevoite să se întoarcă periodic la bază doar pentru a efectua descărcarea tahografului. Bineînteles, este de înțeles că acest lucru duce la o problemă logistică imensă. Tahografele digitale pot fi descărcate doar cu cardul de companie introdus în tahograf.

Beneficiile sistemului de descărcare tahograf prin dispozitivul MRDD:
  • Aveți control permanent al flotei auto.
  • Acces la Tacho Live.
  • Descărcările de tahograf obligatorii sunt efectuate automat.
  • Riscul amenzilor cauzate de descărcări lipsă este dus la 0.
  • Autovehiculul nu trebuie să parcurgă drumul la bază in mod periodic pentru descărcarea tahografului, rezultând economii financiare însemnate.
  • Nu mai este nevoie de personal responsabil pentru managementul tahografelor.


Principiu de funcționare
Sistemul de descărcare MRDD descarcă de la distanță tahografele digitale. Unitatea de descărcare de la distanță este permanent instalată în autovehicul și conectată la sistemul de monitorizare prin GPS Midi. Acest proces de descărcare este coordonat de un server de descărcare de la distanță. Sistemul de descărcare MRDD lucrează în fundal și astfel avertizează utilizatorul în cazul unor erori.

Datele descărcate (fișiere de format .ddd) vor fi transferate către MRDD, și astfel ele vor fi stocate pe un calculator local. De asemenea, fișierele pot fi încărcate într-un cont online, unde acestea pot fi stocate și evaluate prin rapoarte în concordanță cu AETR 561 .
 

CE ESTE SISTEMUL DE DESCĂRCARE MRDD?


Un dispozitiv care se leagă la sistemul de monitorizare prin GPS Midi compatibil și care descarcă informația din tahograf - fișiere descărcate tip .DDD - și o trimite în final la utilizator.
 

DE CE AVEȚI NEVOIE DE EL?

Este ideal pentru flotele de transport care își exploatează vehiculele în afara granițelor țării, iar descărcarea tahografelor este o problemă serioasă care genererază cheltuieli suplimentare.
Din informațiile primite de la transportatori, sunt cazuri în care vehiculul revine la sediu doar pentru descărcarea tahografului sau sunt plătite sume considerabile pentru efectuarea acestor servicii în țările UE.
 

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Dispozitivul MRDD este instalat în fiecare camion în care se dorește descărcare de la distanță și este conectat la sistemul de Monitorizare prin GPS Midi.
Descărcarea se inițiază automat sau manual de către calculatorul firmei de transport. Fișierele descărcate rămân stocate pe calculator.
 

SUNTEȚI INTERESAT DE ACEST PRODUS?

Apăsând butonul de mai jos și menționând numele societății Dvs. vă putem trimite mai multe informații și ulterior o ofertă personalizată.

 
Solicită Ofertă de Preț!