Taxa Drum Ungaria Hu-Go

Hu-GO ungaria, Vigneta Ungaria
Conectarea unității GPS la Taxarea electronică

Cine este obligat să plătească taxa de drum pentru Ungaria?
Sistemul de taxare electronică în funcţie de distanţă (HU-GO) a fost introdus începând din data de 1 iulie 2013 și se referă la reţeaua de drumuri din Ungaria (şosele express, autostrăzi şi drumuri principale). Mai multe informații despre harta actualizată cu drumurile cu obligativitate de taxare puteți afla aici.

Obligativitatea de plată a taxei de drum se referă la autovehiculele cu o masă maximă mai mare de 3.5 tone. Este important de ştiut că autocarele (B2) şi  autovehiculele care intră în categoria D1 vor achiziţiona şi în continuare dreptul de utilizare a drumurilor în sistemul e-vinietă.
 
Cum vă puteți conecta la Taxarea electronică din Ungaria ca și firmă străină cu ajutorul sistemelor de monitorizare?

Ce servicii vă oferă FomcoGPS în domeniul Taxării electronice?

Se pot conecta la sistemul de taxare electronică HU-GO Ungaria, acei utilizatori de sisteme de monitorizare GPS ai căror fabricanți sunt acreditați de către autoritățile ungare pentru a asigura un astfel de serviciu.
Ce conține pachetul necesar a fi procurat?
Pentru clienții cu sistem de localizare prin GPS cu care suntem în relații contractuale
 
În plus, față de unitatea de localizare prin GPS deja montată, vă oferim un dispozitiv de bord care asigură plata automată. Acesta este oferit fără a presupune o taxă tip abonament lunar.  Dumneavoastră va trebui să achitați doar taxa de drum aferentă km efectuați pe teritoriul Ungariei la Autoritatea Rutieră Ungară (NUSZ).


Pentru clienți noi

Dumneavoastră vă puteți conecta la sistemul de plată în așa fel încât, veți putea urmări și vehiculele în timp real! Sistemul de monitorizare FomcoGPS  deține la ora actuala cca 8.500. utilizatori mulțumiți în Romania.
 Dumneavoastră veți primi la pachet sistemul de monitorizare GPS pentru urmărire + display de bord + plata taxei + sistem control plati gratuit. 
 
De ce este avantajos pentru Dvs. serviciul de plată electronică oferit prin sistemul Fomco GPS?

Obiectivul nostru principal în crearea serviciului de asistență pentru taxarea electronică, împreună cu proiectarea și fabricarea dispozitivului, a fost să creăm un sistem sigur cu care Dvs. vă puteți desfășura activitatea, puteți evita ușor amenzile și pentru care nu va trebui să consumați energie suplimentară.
 
Părțile componente ale serviciului

Monitorizare GPS în timp real 
Recomandăm acest sistem societăților de transport care își doresc să reducă consumul de combustibil și să realizeze economii substanțiale în procesul de funcționare!
Vă puteți urmări continuu vehiculele și controla activitatea conducătorilor auto. Urmărirea consumului de combustibil poate conduce la economii între 5-30%!
 
Serviciile oferite în pachetul de bază
 • Monitorizare online (cu ajutorul sistemului de monitorizare FomcoGPS)
 • Utilizarea aplicației de client
 • Evidență a rutelor
 • Informații referitoare la viteză
 • Import de date
 • Opțional există posibilități de dezvoltare
 

Platformă Online

Obiectivul nostru este de a satisface cerințele clienților la cel mai înalt nivel, astfel am dezvoltat o altă modalitate de plată față de serviciile oferite de alți furnizori. Astfel, vehiculele se pot urmări online și în timp real chiar și de pe telefonul mobil și în acest fel veți știi dacă vehiculul Dvs. a intrat pe o porțiune de drum cu taxă.
 
Avantaje:
 
 • Se poate verifica pe unde circulă vehiculul, dacă a achiziționat bilet și dacă sistemul funcționează corect.
 • Setarea online a numărului de osii
 • Se poate vedea dacă șoferul a modificat numărul de osii
 • Se asigură transparența cheltuielilor
 • Este de un mare ajutor în evitarea amenzilor.
 • Raportare unică a erorilor online: în legătură cu serviciul sau cu NUSZ, noi transmitem situația erorilor referitoare la achiziția de bilete și vă ajutăm în rezolvarea acestora! Aceasta este o caracteristică unică printre furnizorii de servicii din Ungaria! Dvs. nu trebuie să rezolvați problema din România, noi vom face acest lucru în locul Dvs. în toate cazurile în care putem interveni în locul Dvs.!

 
 

Display de bord inteligent

 • Afișează dacă aveți bani suficienți pe contul preîncărcat, dacă fondurile sunt insuficiente sau terminate
 • Ledul verde arată funcționarea corectă (în acest caz șoferul știe sigur că biletul a fost achiziționat)
 • Ledul roșu arată nefuncționalitatea (în acest caz este necesară achiziția manuală a unui bilet)
 • Ledul albastru arată dacă conexiunea GSM este corectă
 • În cazul unor erori, în afara ledului roșu dispozitivul emite și semnale sonore de avertizare
 • Butoane pentru reglajul numărului de osii


Funcțiile displayului de bord

Cei care vor alege acest serviciu, vor achiziționa, la un preț accesibil, un sistem fiabil, de categorie premium și ușor de utilizat.
Cum vă puteți conecta la rețeaua taxării electronice?
Vă rugăm să ne trimiteți comanda și datele Dvs. de contact (Denumire societate, adresă, persoană de contact, nr. telefon), pe adresa de e-mail marketing@fomcogps.ro. Împreună cu aceste date, vă rugăm să ne trimiteți și numărul de autovehicule pe doriți să montați dispozitivul.
 
Veți fi contactat în cel mai scurt timp de colegii noștri, pe datele de contact furnizate și veți primi explicații detaliate despre urmărirea online și pachetele de produse. La cererea Dvs. vă prezentăm oferta de servicii optime pentru societatea Dvs., fără ca pentru acest serviciu sa aveți costuri.
După emiterea comenzii ferme, colegii noștrii vor instala în vehiculul Dvs. unitatea de localizare prin GPS și Displayul.
 
Conectarea la rețea și plata taxei de drum cu ajutorul sistemului de localizare și monitorizare GPS, asigură nu numai un confort pentru transportator, ci o soluție eficientă care vă ajută să câștigați timp, să aveți control și o maximă eficiență. Vă puteți înregistra datele, după achiziția sistemului de localizare prin GPS + Displayul pe pagina www.hu-go.hu. Utilizatorii își pot achita taxele cu o plată anticipată, acest lucru înseamnă că în momentul înregistrării pe pagina oficială se va crea automat un cont (care este un cont asigurat de NUSZ).  Acest cont trebuie preîncărcat. Doar conturile pe care sunt sume de bani vă asigură utilizarea drumurilor cu taxă.

Vizualizati Înregistrarea vehicolului pe HU-GO