servicii de montare, reparare și mentenanță

SERVICII DE MONTARE

Toate procedurile de montare și calibrare a echipamentelor de monitorizare GPS, a senzorilor și sondelor de control consum combustibil oferite de firma noastră se efectuează doar de către colegii noștrii din compartimentul tehnic și de intervenție.

Datorită experienţelor negative a fost necesară realizarea unui sistem de supraveghere a sabotajului, cu ajutorul căruia este posibilă stabilirea cu uşurinţă chiar şi de la depărtare deteriorarea intenţionată a dispozitivelor de măsurare, tăierea cablurilor, scurtcircuitare etc.

În acest scop:
 
  • Nu permitem ca instalarea sistemului de monitorizare GPS să fie făcută de alte persoane, decât de proprii mecanici de încredere sau partenerii noștrii autorizați
  • Inginerii noştri aplică soluţii individuale şi nu standard
  • Există o conexiune online GPRS permanentă între vehicul şi server, astfel vor exista toate datele esenţiale până la începerea unui eventual sabotaj
  • Pentru conexiunea permanentă este utilizată cea mai nouă tehnologie GPRS online
  • Există un serviciu de dispecerat suport clienți care acţionează imediat în cazul primirii de reclamații/informații de la clienți
  • Sistemul este protejat împotriva perturbaţiilor radio (autovehiculul se opreşte automat)

Doar prin aceste metode de montaj și calibrare putem oferi clienților o funcționare garantată a tuturor echipamentelor din sistemul de monitorizare flotă.

În cazul detectării defecțiunilor sau a funcționării neconforme atât a echipamentelor de monitorizare GPS, cât și a softului de monitorizare flotă, clienții au la dispoziție serviciul online sau telefonic de dispecerat. Intervențiile se efectuează în cel mai scurt timp posibil la sediul firmei sau pe teren, în funcție de tipul problemei reclamate.

Ca orice echipament tehnic și echipamentele de monitorizare GPS au nevoie de verificări și mentenanță periodică. Pentru a nu pierde garanția oferită de firma noastră asupra echipamentelor de monitorizare GPS, vă oferim un pachet de mentenanță la costuri foarte competitive. Astfel puteți să vă asigurați că tot sistemul de monitorizare flotă va funcționa permanent și în parametrii normali.