Sistem de descărcare Tahosafe RDU

Sistem de descarare Tahosafe RDU, descarcare tahograf

Descărcare Tahograf de la distanță

Din ce in ce mai multe companii de transport doresc să implementeze descărcarea cardurilor de șoferi și a tahografelor digitale de la distanță. Cauza principala este faptul că autovehiculele sunt nevoite să se întoarcă periodic la bază doar pentru a efectua descărcarea tahografului. Bineînteles, este de înțeles că acest lucru duce la o problemă logistică imensă. Tahografele digitale pot fi descărcate doar cu cardul de companie introdus în tahograf.

Beneficiile sistemului de descărcare tahograf prin RDU:
  • Aveți control permanent al flotei auto.
  • Descărcările de tahograf obligatorii sunt efectuate automat.
  • Riscul amenzilor cauzate de descărcări lipsă este dus la 0.
  • Autovehiculul nu trebuie să parcurgă drumul la bază in mod periodic pentru descărcarea tahografului, rezultând economii financiare însemnate.
  • Nu mai este nevoie de personal responsabil pentru managementul tahografelor.


Principiu de funcționare
Sistemul de descărcare RDU descarcă de la distanță tahografele digitale. Unitatea de descărcare de la distanță este permanent instalată în autovehicul și conectată la tahograful digital. Acest proces de descărcare este coordonat de un server de descărcare de la distanță. Sistemul de descărcare RDU lucrează în fundal și astfel avertizează utilizatorul în cazul unor erori.

Datele descărcate (fișiere de format .ddd) vor fi transferate către RDU, și astfel ele vor fi stocate pe un calculator local. De asemenea, fișierele pot fi încărcate într-un cont online, unde acestea pot fi stocate și evaluate prin rapoarte în concordanță cu AETR 561 .
 

CE ESTE SISTEMUL DE DESCĂRCARE RDU?


Un dispozitiv care se leagă la tahograful digital compatibil și care descarcă informația din tahograf - fișiere descărcate tip .DDD - și o trimite în final la utilizator.
 

DE CE AVEȚI NEVOIE DE EL?

Este ideal pentru flotele de transport care își exploatează vehiculele în afara granițelor țării, iar descărcarea tahografelor este o problemă serioasă care genererază cheltuieli suplimentare.
Din informațiile primite de la transportatori, sunt cazuri în care vehiculul revine la sediu doar pentru descărcarea tahografului sau sunt plătite sume considerabile pentru efectuarea acestor servicii în țările UE.
 

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Dispozitivul RDU este instalat în fiecare camion în care se dorește descărcare de la distanță.
Descărcarea se inițiază automat sau manual de către calculatorul firmei de transport. Fișierele descărcate rămân stocate pe calculator.
 

SUNTEȚI INTERESAT DE ACEST PRODUS?

Apăsând butonul de mai jos și menționând numele societății Dvs. vă putem trimite mai multe informații și ulterior o ofertă personalizată.

Descarcare Tahosafe