Taho Live - Vizualizarea timpului de conducere a șoferului

Taho Live - Vizualizarea timpului de conducere a șoferului

Managementul timpului este o unealtă esențială pentru succes, atât pe plan profesional cât și personal. Când gestiunea timpului este ignorată, orele sunt irosite și productivitatea dispare, dar implementat în mod corespunzător, acesta contribuie la creșterea profitului și a randamentului.

Echipamentele de localizare prin GPS Ecomotive Mini și Ecomotive Midi pot susține funcționalitatea Taho Live și sunt recomandate firmelor de transport, care doresc să respecte legislația în vigoare.
Echipamentul GPS se va conecta prin CAN bus la tahograful digital, astfel având posibilitatea de a vizualiza in timp real datele din tahograf. 
 

Ce poți să urmărești cu această funcționalitate?

Cu ajutorul acestui instrument, poți vedea cu ușurință informațiile esențiale ca timpul pe care îl mai are de condus șoferul, ora la care va începe odihna zilnică sau pauza săptămânală.
Mai exact:

  1. Vehiculele care sunt pe traseu
  2. Șoferii disponibili
  3. Care șofer conduce (conform cardului de șofer, dacă este echipaj)
  4. Timpul de conducere actual/zilnic/săptămânal/pe 2 săptămâni
  5. Următoarea pauză

  Taho Live - Vizualizarea timpului de conducere a șoferului

 

Beneficii obținute prin funcționalitatea Taho Live

  1. Evită nerespectarea legislației - ai certitudinea ca timpii de conducere din tahograf nu sunt depășiți de către șofer.
  2. Planifici cu ușurință - ai posibilitatea de a planifica și gestiona cursele mai ușor, având la îndemână informațiile despre pauzele și disponibilitatea șoferilor.
  3. Evită suspiciunile și conflictele de interese - Nu o să mai ai parte de neplăceri cauzate de șoferi care nu sunt sinceri în legătură cu timpul rămas de condus.

    Urmarește acest video pentru mai multe detalii: