sondă litrometrică

Monitorizarea consumului de combustibil    

Profită de reducere și solicită oferă de preț!

Vreau 20% Reducere la Sondele Litrometrice!
 
 
Care sunt principalele motive  pentru care merită să investiţi  într-un sistem de control al consumului de  combustibil?
  • Posibilitate de monitorizare în timp real a nivelului de combustibil
  • Detectarea scăderilor semnificative ale nivelului de combustibil
  • Combateți sustragerile de combustibil prin identificarea lor imediată
  • Puteți realiza o economie de până la 30%, prin controlul consumului de combustibil
  • Aveți posibilitatea de a preveni furturile de combustibil

Sonda de combustibil este un senzor capacitiv de nivel dezvoltat pentru măsurarea nivelului de combustibil în rezervoarele autovehiculelor. Sonda de combustibil trebuie calibrată în funcție de nivelul combustibilului, raportat la lungimea finală.

Sonda Ecomotive poate sesiza cu mare precizie creșteri sau scăderi de nivel de combustibil în rezervor.

Consumul de combustibil al unui vehicul, respectiv alimentările acestuia pot fi urmărite prin instalarea unui dispozitiv numit sondă litrometrica.

Observație: unitatea de localizare prin GPS, Ecomotive GPS (mini, midi) este compatibilă cu sondele litrometrice Ecomotive și alte sonde litrometrice analogice (de exemplu sondele DA-LUCA 512 a firmei Dataqua Electronics Ltd.)

Această sondă litrometrică are o marjă de temperatură de funcționare foarte extinsă, poate funcționa la temperaturi cuprinse între -20 şi + 50 °C, fără alterarea datelor captate de senzori. Datorită preciziei măsurătorilor și în condițiile cele mai vitrege, marja de eroare a sistemului pentru controlul combustibilului, nu depășește 2%. Conectarea senzorului de nivel este realizată printr-un port RS485, port obligatoriu, disponibil în unitatea de localizare prin GPS.

În general, senzorii sunt fabricaţi în trei mărimi standard: 30, 70 şi 120 cm, care în procesul de montare și calibrare se poate scurta la maxim 60% din lungimea inițială. Pentru montarea în rezervor a sondei  este necesară o flanșă și o garnitură de etanșare de tip Viton.

În cazul vehiculelor cu sonde litrometrice instalate, poate fi vizualizat consumul absolut, mediu (l/100 km), alimentările, dar și eventualele extrageri  pe paginile: ANALIZĂ, EVENIMENTE și RAPOARTE ale aplicației de monitorizare flotă, după cum urmează:

sonda litrometrica auto

sonda de combustibil
 

Acum aveți posibilitatea să testați programul de monitorizare prin GPS și să verificați, în timp real, consumul de combustibil.

Demo GRATUIT la 1 Click Distanță cu vehicule reale.

Vreau Demo Gratuit!