monitorizare flota online prin gps

monitorizare flota prin GPS, urmarire online prin gps

Tot mai multe companii utilizează oportunitățile oferite de sistemele de monitorizare flotă prin GPS, deoarece costurile cu combustibilul sunt reduse în medie cu 5-30%. Societăţile de transport pot economisi între 5-20%, iar cele care operează în domeniul construcțiilor pot atinge şi economii de 20-40%. La acestea se adaugă și alte economii prin eliminarea rutelor ocolitoare, protecția mărfii, eliminarea cheltuielilor din cauza vitezei excesive etc. Toate acestea pot fi realizate cu sistemul de monitorizare GPS.

Ce înseamnă monitorizare GPS?

Prin monitorizare GPS puteți urmări în timp real autovehiculele, puteți verifica traseele lor, aveți o perspectivă exactă asupra flotei și aveți date exacte despre poziţia autovehiculului monitorizat. Societăţile care utilizează sisteme de monitorizare GPS economisesc anual sume de bani semnificative (vezi calculator economii). Sistemul de monitorizare flotă FomcoGPS oferă, pentru numeroase companii, urmărire GPS în timp real a poziției autovehiculelor, a consumului de combustibil, a traseelor și activităților.

De ce recomandăm sistemul de monitorizare GPS?

Cu monitorizare GPS puteți avea rezultatele cele mai bune, dacă alegeți un produs de înaltă precizie și fiabilitate, de la un producător cu experiență în domeniu. Să nu vă mulțumiți cu sisteme de localizare prin GPS de proveniență îndoielnică sau cu cele care lucrează cu o marjă de eroare mai mare. Pentru recuperarea rapidă a investiției și pentru o monitorizare fără probleme, aveți nevoie de un sistem precis, ușor de utilizat și flexibil. Sistemul nostru de monitorizare flotă online, localizare GPS, este dezvoltat conform cerințelor clienților, după 12 ani de analize și observații. Acesta oferă servicii personalizate. În spatele produsului există o echipă de ingineri experimentaţi, departmente de dezvoltare și producție.

Monitorizare auto prin GPS preț-calitate excelent

Calitatea ridicată a produselor și serviciilor nu înseamnă neapărat un preț mare! Satisfacția clienților provine, printre altele, și din raportul preț-calitate. Dacă monitorizarea activităţilor este strictă şi sunt luate măsuri severe în ceea ce priveşte utilizatorii vehiculelor și utilajelor dotate cu sisteme de localizare prin GPS, investiția se va amortiza rapid.
Sistemul este eficient și la companiile în care consumul de combustibil nu are o pondere mare în costuri. Aici, verificarea activității șoferilor, evidența traseelor și controlul continuu aduc rezultate măsurabile în bani.
 

Sistemul de monitorizare flotă auto online prin GPS are următoarele componente:

 
 • Unitate de localizare prin GPS autovehicul
 • Server principal
 • Aplicație de administrare
 • Aplicație client
 • Comunicație prin Internet

Exemplu de monitorizare flotă online prin GPS - sistemul FomcoGPS:MONITORIZARE ONLINE PRIN GPS, monitorizare online

Exemplu monitorizare în timp real prin monitorizare și localizare GPS
 
Monitorizare GPS

Avantajele unui sistem de monitorizare flotă prin GPS:

Datorită evoluţiei tehnicii, serviciile de monitorizare și localizare GPS, cu ajutorul sateliţilor, s-au răspândit foarte rapid pe piaţa mondială, aducând beneficii celor care le utilizează.

Astfel de sisteme se regăsesc în aproape toate domeniile, începând de la localizarea anumitor dispozitive, obiecte, până la navigaţia folosită în autovehicule pentru ghidare.

Prelucrând semnalele de la sateliţi, aflăm informaţii asupra locaţiei receptorului, acesta transmiţând datele către un server. Aceste date sunt stocate în mediul online, fiind accesibile de oriunde prin intermediul internetului.
 
Cine foloseşte monitorizare prin GPS?
Cu monitorizare online prin GPS se poate afla poziţia obiectului monitorizat. În urma comunicaţiei dintre echipamentul instalat în vehiculul monitorizat şi aplicaţia online unde sunt prelucrate datele culese, se stabilește cu exactitate locaţia sau traseul urmat de acesta.

Este folosit atât de persoane fizice cât şi de companii, indiferent de numărul de unităţi supuse monitorizării. Prin acest sistem, puteţi face economii consistente în cadrul companiei dumneavoastră. Eficientizând rutele vehiculelor obţineți, în acelaşi timp, şi o economie de timp.

Trendul ne indică faptul că în viitorul apropiat, toate vehiculele vor fi dotate cu astfel de sisteme de monitorizare GPS. Această monitorizare este cel mai eficient sistem de supraveghere al activităţilor.

Compania noastră are o experienţă vastă în acest domeniu și vă oferă, prin sistemul monitorizare flotă FomcoGPS, soluţii complete care se bazează pe aparatură şi servicii de calitate.


  Monitorizare GPS, soluții pentru:  
 
 • Vehicule de serviciu, transport persoane şi călători, transport de marfă, utilaje
 • Evidenţierea rutelor, distanţelor parcurse, rapoarte despre acestea
 • Monitorizare timpi de lucru, de staţionare, de efectuare a activităţilor de lucru a maşinilor agricole, utilaje grele şi speciale
 • Management de flotă
 • Integrabilitate cu un sistem informatic separat

Pe lângă un sistem performant şi servicii de calitate, programul e conceput şi creat astfel încât este uşor de utilizat. Totodată, acesta acoperă necesităţile clienţilor, oferind informaţii exacte asupra obiectului monitorizat. Aplicaţia este compatibilă cu sisteme mobile, cum ar fi telefoanele smartphone, tablete PC.

Acoperind o gamă largă în activitatea de transport, sistemul de localizare și monitorizare GPS a devenit un instrument necesar şi util pentru companiile care doresc un control eficient şi profesional.

Aşadar nu ezitaţi să ne contactaţi cu încredere, pentru mai multe informaţii sau pentru oferte de preț.
 
Monitorizare flotă auto Online

Monitorizare flotă auto prin sistem de localizare și monitorizare GPS

Prin monitorizare flotă auto, societățile care doresc să-și eficientizeze fluxul de lucru obțin un control necesar, respectiv reușesc să optimizeze economiile legate de deplasări și activități de transporturi. Soluția pe care ne-o oferă tehnologia de astăzi, prin aceste sisteme de localizare și monitorizare GPS, reprezintă un ajutor enorm în acest domeniu. Organizarea și monitorizarea parcului auto, în cadrul unei societăți, nu este deloc simplă.

Ce informații furnizează sistemele de monitorizare flotă auto?

Sistemele de monitorizare flotă ajută la managementul flotei, furnizând date exacte cum ar fi:
 
 • poziția, coordonatele vehiculului
 • starea vehiculului – deplasare sau staționare
 • viteza de deplasare
 • multe alte caracteristici care sunt presetate sau măsurate
 
Principiul de funcționare al monitorizării auto

Principiul de funcționare al sistemelor de monitorizare flotă auto este aproape identic la toate sistemele de acest gen, însă diferă prin calitatea unităților și a aplicației de monitorizare, respectiv serviciul de asistență oferit.Principiul de funcționare a monitorizării auto

Monitorizare flotă auto

Compania noastră furnizează în acest domeniu, de monitorizare flotă auto prin GPS, unele dintre cele mai sofisticate și profesionale aparate. Având experiență de peste 12 ani în domeniu, inginerii împreună cu dezvoltatorii experimentați, au creat un sistem care acoperă aproape toate nevoile pieței și este în continuă dezvoltare.

Ce avantaje aduce sistemul de monitorizare flotă auto ?
 
 • informații sigure și date în timp real asupra vehiculelor
 • economie de resurse – timp și bani
 • determinarea angajaților pentru desfășurarea sarcinilor în mod disciplinat
 • decontare rapidă și corectă
 
Pentru cine este recomandat sistemul de monitorizare flotă auto?

Monitorizarea flotă auto prin GPS este recomandată pentru toate companiile, mici sau mari, care doresc eficientizarea flotelor, a activităților acestora și, totodată, pentru cei care vor să țină pasul cu tehnica avansată de urmărire online prin GPS.
 

Acum aveți posibilitatea să testați programul de monitorizare prin GPS și să verificați în timp real consumul de combustibil. Demo GRATUIT la 1 Click Distanță cu vehicule reale.

Vreau Demo Gratuit!