alte funcții

Comunicator prin SMS →
Ecomotive Comunicator prin Bluetooth este un modul al sistemului de monitorizare flotă FomcoGPS, care permite comunicarea în timp real în mod text între șoferi și dispecer.

Protecție și monitorizare marfă →
Prin sistemul de protecţie marfă al sistemului de monitorizare GPS, puteţi să transportaţi marfa în deplină siguranţă şi totodată puteţi monitoriza și urmări încărcătura transportată.

Senzor de temperatură →
Prin conectarea senzorului de temperatură la unitatea de localizare și monitorizare GPS, se permite monitorizarea liniei de temperatură din compertimentul de marfă.

Identificator șofer RF ID →
Acest dispozitiv este legat la sistemul de localizare prin GPS, transmite în timp real date despre identitatea persoanei care conduce autovehiculul monitorizat.

Comutator serviciu-privat →
În cazul drumurilor făcute în interes personal, adresele şi traseele pot fi ascunse la cerere, lista permiţând doar vizualizarea distanţelor parcurse.

Evenimente →
Aplicația de monitorizare flotă este condusă de zeci de evenimente declanșate de senzorii conectați la unitatea de monitorizare GPS.

Interfață mobilă →
Un sistem performant de monitorizare flotă trebuie să aibă posibiltatea de a oferi acces în timp real și de oriunde la datele importante al flotei, inclusiv prin intermediul echipamentelor mobile.

Sistem electronic de emitere bilete →
Prin acest sistem de taxare electronică veți obține un control complet și complex de achiziție/utilizare bilete si abonamente pentru mijloacele de transport persoane.

Alte funcții dezvoltate→
Datorită construcției modulare, sistemul de monitorizare flotă FomcoGPS poate oferi diferite soluții unice, iar la cerere, poate dezvolta noi posibiltăți.