rf id - identificator șofer

De multe ori pentru o companie este important să fie detectată în timp util, cine și când conduce sau a condus vehiculul aflat la distanțe de mii de kilometri, astfel eliminând neplăceri cauzate de factorul uman, care este predispus la greșeli multiple. Această sarcină se poate transfera ușor către echipamente specifice, eliminând factorul uman, datele obținute vor fi exacte și în timp real.

 La echipamentul Ecomotive AVL se poate interconecta un dispozitiv de autentificare prin sistemul de RFID (identificator șofer prin radiofrecvență), care funcționează pe baza unui card personalizat. Acest dispozitiv este legat la sistemul de localizare prin GPS, transmite în timp real date despre starea dispozitivului și datele cardului personalizat.

Datele transmise de unitatea de localizare prin GPS către serverul de date  sunt prelucrate și stocate. Informațiile obținute pot declanșa alerte prestabilite, permițând reacționarea imediată în cazuri de furt. Datele stocate pot fi prelucrate de centrele de cost și pot fi ușor calculate,pot fi  analizate orele lucrate al conducătorilor auto.


Identificator șofer