știri și noutăți

25-26 Martie 2018, Calitate Dovedită prin Certificate ISO
Certificate ISO de Calitate
Companiei Fomco 2006 i-au fost oferite certificatele de inregistrare pentru recunoasterea Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu cerintele ISO 9001:2008 si al Sistemului de Management de Mediu in conformitate cu cerintele ISO 14001:2004. Certificatele le puteti vedea aici: ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004
 
11.06.2017 Fomco Group la Swimathon Mureș 2017
Fomco Group la Swimathon Mureș 2017
În data de 11 Iunie echipa Fomco Group a participat la evenimentul pe care îl așteptam de două luni, și care ne-a adus o doză consistentă de entuziasm! Beneficiari sunt copiii bolnavi de leucemie și cancer aflați în evidența asociației, pacienți hemato-oncologici copii și tineri, tratați în Tîrgu-Mureș.

Echipa noastră a fost alcătuit din patru persoane devotate,Ionut Penciu-Vlad, Erika Kakucs, Nyulas Áron Nyulas si Emese Izabella Kosa, și au înotat 50 de ture de bazin, ajutând astfel la strângerea sumei necesare pentru derularea cu succes a proiectului. Dorim să oferim mulțumirile noastre organizatorilor de la Fundația Comunitară Mureș – Marosszéki Közösségi Alapítvány și partenerilor acestora, către reprezentanții tuturor firmelor și organizațiilor care au participat, și s-au implicat. 

Galerie Foto
 
01-05.06.2017 Fomco GPS ajută la desfășurarea Taberei de off-road de la Ibănești în condiții de siguranță
Fomco GPS ajută la desfășurarea Taberei de off-road de la Ibănești în condiții de siguranță
În acest weekend tabăra de off-road Duster Hobby Racing s-a mutat la Ibănești, județul Mureș, unde aproximativ 30 de vehicule de teren Dacia Duster au parcurs ture de off-road pe traseele din Munții Gurghiului.

Această ediție a taberei a constat într-o plimbare de aproximativ 150 km în regim de caravană, pe un traseu off-road, cu opriri pentru vizitarea obiectivelor turistice din Munții Gurghiu și stațiunea Sovata. Pentru o comunicare eficientă între organizatori/comisari de trasee/echipaje de intervenții în zonele fără semnal GSM, Fomco Parts a pus la dispoziție echipamente de comunicații, iar Fomco GPS echipamente de monitorizare prin GPS, ajutând astfel la desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță. 

Citeste Mai Mult
 
26-28.05.2017 Fomco Group la Castel Classic Rally 2017
Castel Classic Rally 2017
Fomco GPS asigură transmisia live a Castel Classic Rally 2017, un raliu de regularitate, care are loc în perioada 26-28 mai 2017. Pe fiecare mașină este montat un sistem de monitorizare din gama Fomco GPS, iar cursa se poate urmări live de la cortul Fomco GPS, sau la adresa: http://msclassicdays.ro/live/
Click pentru Galeria de Poze
 
 
 
 
 
 
 
 
26-28.05.2017 Fomco GPS asigură transmisia live a Castel Classic Rally 2017
Fomco GPS asigură transmisia live a Castel Classic Rally 2017
În perioada 26-28 mai 2017 este programată a treia ediție a Castel Classic Rally. Evenimentul este un raliu de regularitate, care are loc pe perioada a două zile. O noutate absolută pentru această competiție este monitorizarea live a tuturor mașinilor înscrise în competiție, prin implementarea pe fiecare mașină a unui sistem de monitorizare prin GPS din gama Fomco GPS. Astfel, cei interesați vor putea „urmări live” tot raliul de la cortul Fomco GPS care va fi amenajat la Cetatea Medievală din Tîrgu-Mureș.

În prima zi a raliului se va vizita o parte însemnată din județul Mureș, urmând ca o etapă să fie rezervată unui traseu amenajat prin Tîrgu-Mureș. În a doua zi, sunt programate mai multe etape și se vor vizita din nou mai mult repere turistice din județul Mureș. Raliul de regularitate Castel Classic Rally este a doua etapă a Campionatului de Raliuri de Regularitate pentru Vehiculele Istorice, care se organizează în România.
 
30-31.03.2017 Fomco Group la Ziua Cargo
Ziua Cargo
Fomco GPS și Fomco Distribuție, două din companiile membre Fomco Group, au luat parte în perioada 30-31 martie 2017 la Ziua Cargo. Unul din cele mai importante evenimente destinate transportatorilor de pasageri a avut loc anul acesta la Poiana Brașov, fiind găzduit de Ana Hotels Sport. Tema evenimentului a fost „Ghid inteligent pentru afaceri de succes”, iar punctul culminant a fost, ca în fiecare an, desemnarea celor mai valoroase companii de transport de pasageri din România. Competiția RPTCY 2017 s-a încheiat astfel cu următorii câștigători:
 
  • Categoria „Transport internațional” Locul întâi - Comati PSGL
  • Categoria „Transport național” Locul întâi - Normandia Transport
  • Categoria „Transport urban” Locul întâi - STP Alba Iulia
  • Premiul pentru stabilitate financiara - Balint Trans
  • Premiul pentru IT - STP Alba Iulia
  • Premiul de popularitate - Comati PSG
 
Felicităm pe această cale reprezentanții firmei mureșene Balint Trans S.R.L., câștigătoare a Premiului pentru stabilitate financiară, precum și clasarea pe locul doi la categoria „Transport național”.   
 
 
 
 
 
 
 
15-18.03.2017 Invitație la Expoziția MoldAgrotech Spring 2017
invitatie MoldAgrotech
Dorim să vă anunțăm că în perioada 15-18 martie vom fi prezenți cu un stand, echipa și cele mai bune produse Fomco GPS la expoziția internațională Moldagrotech, ce va avea loc la Chișinău, Republica Moldova.

Te așteptăm la stand cu cele mai proaspete noutăți din domeniul produselor de monitorizare prin GPS destinate agriculturii.
Echipa Fomco GPS  
 
30-31.03.2017 Invitație la Conferința Ziua Cargo
invitatie ziua cargo
Fomco GPS își îmbunătățește constant produsele și serviciile pentru a crește eficiența afacerii tale. În perioada 30-31 martie 2017 prezentăm rezultatele muncii echipei noastre de dezvoltatori la Conferința Ziua Cargo, la standul dedicat Fomco GPS. Veți beneficia acolo gratuit de consilierea specializată a colegilor noștri și de ofertarea personalizată, indiferent de specificul și mărimea afacerii pe care o conduceți.

Evenimentul Ziua Cargo se întâmplă anual și se adresează în principal companiilor de transport și logistică. Anul acesta el va avea loc în Poiana Brașov, Hotel Sport și va include tradiționala Gală de premiere a celor mai bune companii din domeniu.

Vă așteptăm la stand!
Echipa Fomco GPS  
 
03 Noiembrie 2016 Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș, a desemnat campionii mediului economic mureșean, în cadrul Galei "Topul Firmelor".
Fomco Group – Topul Firmelor Târgu Mureș.
Conform tradiţiei, Camera de Comerţ şi Industrie Mureş realizează an de an „Topul firmelor din judeţul Mureş”, o competiţie de marcă a celor mai performante companii care au o importanță majoră în economia județului.
Clasamentele sunt realizate pe baza unei metodologii complexe și unitare la nivel național, prevăzută de Legea 335/2007 și implementată de fiecare cameră de comerț la nivel de județ.
Topul firmelor realizat de camerele de comerț este singurul clasament reprezentativ întocmit la nivelul tuturor operatorilor economici activi, care depun bilanțuri contabile.
Alături de evidențierea firmelor în cadrul clasamentelor pe grupe de activitate și clase de mărime, sunt importante și alte distincții care se acordă societăților comerciale cu rezultate deosebite, constante de-a lungul timpului.
Fomco Group a avut onoarea de a primi 4 diplome din top, cele mai importante dintre ele fiind Diploma de Excelență și Trofeul de Excelență.
Pentru firmele premiate, prezența în catalogul ”Topul Firmelor din Județul Mureș” reprezintă o carte de vizită, o garanție de bonitate și seriozitate în relațiile cu investitorii și cu partenerii comerciali, întrucât acest catalog se bucură de o largă distribuție în mediile de afaceri din țară și din străinătate.
Adresăm mulțumiri, și dedicăm aceste diplome tuturor partenerilor, clienților și în mod special echipei noastre.

La fel mulțumim CCI Mureș, pentru prilejul de a fi prezenți la această Gală.
 
 
 
 
 
 
 
06-09 Octombrie 2016 Fomco Group – prezent la a treia ediție a Conferinței Naționale de Farmacoeconomie și Management Sanitar, Târgu Mureș.
Fomco Group – prezent la a 3-a ediție CNFMS, Târgu Mureș.
Conferința a avut ca temă principală modulul de Management Sanitar, care a adus în atenția participanților noutăți despre reacreditarea spitalelor, eficentizarea energetică, achizițiile publice, problemele specifice de management ale spitalelor. Participarea națională și internațională a unor personalități importante din domeniu, a transformat această conferință într-un important eveniment de schimb bilateral și de networking, oferind posibilitatea relaționării cu reprezentanți ai celor mai importante instituții și companii din domeniu. Colegii noștri au avut ocazia de a prezenta sfaturi și soluții în domeniile Managementului de flotă –prin sisteme de urmărire prin GPS, și eficientizarea energetică prin sisteme fotovoltaice. Mulțumim pentru invitație! Avem speranța ca în urma conferinței, am reușit să vă prezentăm idei, care ar ajuta la îmbunătățirea sistemului sanitar din Romania.
 
 
 
 
 
 
 
 
14.10.2016 Câştigătorii concursului: "Lipeşte sticker-ul FomcoGPS"
Extragere Concurs
În urma extragerii la sorț, au fost desemnați câștigătorii celor patru premii puse în joc a concursului "Lipește sticker-ul FomcoGPS și câștigi":
Locul 1 - Televizor LED Orion, 81 cm, T32-DLED White, HD - 800 RO Poza cu nr de înmatriculare : DJ -40-FFL Proprietar : FRESH FOOD LOGISTIC SRL
Locul 2 - Tableta ASUS ZenPad C 7.0 Z170CG-1C034A cu procesor Intel Atom x3-C3230 Quad-Core 1.1GHz, 7", IPS, 1GB RAM, 16GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0, Android 5.0 Lollipop, Red - 600 RON Poza cu Nr de înmatriculare : B -999-FFL Proprietar : FRESH FOOD LOGISTIC SRL
Locul 3 - Telefon mobil Nokia Lumia 530 Dual Sim Black - 300 RON Poza cu Nr de înmatriculare : SB-11-BYP Proprietar : BENI Y PEDRO SRL,Sibiu
Locul 4 Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-W810 - 300 RON Poza cu Nr de înmatriculare : B-222-FFL Proprietar : FRESH FOOD LOGISTIC SRL
 
Puteți urmării extragerea aici: Video Extragere Câștigători

Mulţumim pentru participare concurenţiilor !
 
13.10.2016. Ora-14:30 Seminar GREEN LOGISTICS, Tema: Fomco - Rolul Sistemelor de monitorizare prin GPS , în protejarea mediului Înconjurător !
Rolul sistemelor de monitorizare prin gps in protejarea mediului inconjurator
Cu prilejul evenimentului TransLogistica 2016, în cadrul seminarului Green Logistic Forum, ce va avea loc în data de 13 octombrie, societatea Fomco GPS va avea o prezentare în care va expune punctul său de vedere în legătură cu reducerea poluării mediului, atunci când pe un autovehicul sau utilaj din flota dumneavoastră se montează o unitate de monitorizare GPS însoţită şi de o sondă litrometrica capacitiva.
Având o relaţie foarte apropiată cu partenerii noştri care şi-au montat unităţi GPS pe autovehiculele din dotare şi în urma analizelor referitoare la consumul de combustibil, am remarcat câteva aspecte foarte importane ce duc la reducerea consumului de combustibil şi implicit la diminuarea poluării mediului.
Cea mai simplă constatare este aceea că autovehiculele nu se abat de la traseu, astfel consumul de combustibil scade considerabil.
Alte aspect ce duc la această reducere considerabilă de poluare sunt conducerea mai atentă, fără accelerări şi frânari dese precum şi facptul că sistemul atenţionează conducătorul auto atunci când acesta depăşeşte viteza impusă.
olosirea sistemului de monitorizare prin GPS pentru a urmări activitatea vehiculelor și utilajelor poate îmbunătății considerabil eficiența flotei auto. Defapt, majoritatea clienților care folosesc sistemul economisesc mai mulți bani din combustibil și orele de muncă, înainte pierdute, decât ceea ce cheltuiesc prin folosirea unei soluții prin GPS.
O altă reducere majoră a poluării rezulta şi din timpii de staţionare când autovehiculul are motorul pornit. Printre clienţii noştri avem cazuri în care timpii de staţionare cu motorul pornit s-au redus la jumătate, rezultând astfel şi o reducere considerabilă a consumului mediu de combustibil.
Prin monitorizarea flotei, puteți monitoriza toate vehiculele dumneavoastră și furniza trasee și rute ocolitoare alternative pentru a evita cele mai grave blocaje de trafic. Acest lucru menține flota în mișcare și reduce combustibilul irosit. Nu în ultimul rând, se mai poate proteja mediul prin arhivarea FAZ-urilor şi a rapoartelor în format electronic, ne mai fiind nevoie de printarea acestora pe hârtie. Astfel se pot economisi lunar – în cazul unei flote medii – sute de coli de hârtie, şi generalizând aceasta economie la toţi clienţii Fomco economia poate fii de mii de ori mai mare.
Vă aşteptam alături de noi la acest eveniment la standul 25A, Pavilionul C5, Romexpo.
 
12 - 15 Octombrie 2016 -  Fomco Group va participa la TransLogistica 2016
De mâine intră în vigoare legea MACRON în Franța
Fomco Group va participa la TransLogistica 2016, cea mai importantă expoziţie de logistică şi transport din România şi din Europa de est şi sud est, ce se va desfăşura în perioada 12-15 octombrie 2016 la Romexpo, pavilionul C5. Cu prilejul acestui eveniment, Fomco va prezenta sub sloganul “Totul pentru transportatori”, cele mai noi produse şi servicii de monitorizare a flotei cât şi tot ceea ce ţine de tahografe analogice, tahografe digitale, limitatoare de viteză, staţii radio CB, încălzitoare staţionare Webasto şi Eberspacher şi nu numai. Compania Fomco este unic importator/distribuitor pentru anumite produse precum tahografe, limitatoare de viteză, stații radio, încălzitoare staționare, sisteme de climatizare în staționare, lăzi frigorifice. De asemenea Fomco vă oferă consultanta în aceste domenii de activitate, dispunând la această oră de unii dintre cei mai buni specialişti din domeniu, ce vă pot prezenta soluţiile optime pentru flota dumneavoastră şi un lucru deloc de neglijat, economiile aduse companiei dumneavoastră prin alegerea produselor şi serviciilor dezvoltate de Fomco Group.
În cadrul expoziţiei TransLogistica 2016, Fomco a pregătit pentru dumneavoastră doua seminarii:
  • Seminar GREEN LOGISTICS; 13.10.2016. Tema : Fomco -Rolul Sistemelor de monitorizare prin GPS , în protejarea mediului Înconjurător !
  • Seminar LOGISTICS CAREER; 14.10.2016. Tema : Fomco - oportunitate nouă de carieră şi business, INSPECTOR TLV ! Vă aşteptam alături de noi la acest eveniment la standul 25A, Pavilionul C5, Romexpo.

TransLogistica este expoziţia dedicată produselor, serviciilor şi soluţiilor inovative din transporturi comerciale, expedieri de mărfuri şi canale logistice şi va avea loc în spaţiile centrului expoziţional Romexpo Bucureşti, în perioada 12-15 octombrie 2016.
 
13.09.2016 – 17.09.2016 Automechanika Frankfurt
 Automechanika Frankfurt
Grupul Fomco a fost prezent în perioada 13.09.2016 – 17.09.2016 la cel mai mare eveniment automotive din 2016, Automechanika, care a avut loc în Frankfurt, Germania.

Cu o experiență de peste 12 ani și un portofoliu de peste 200 parteneri din care peste 30 la nivel european, Fomco oferă soluții pentru monitorizarea flotei auto și descărcarea tahografelor digitale devenind unic importator și distribuitor al produselor și sistemelor Stoneridge, fabricant de top în domeniul tahografelor.
 Citeste Mai Mult
 
02 Septembrie 2016 Vâltoarea Mureșeană - Final de Festival
Vâltoarea Mureșeană - Final de Festival
În perioada 24-28 august 2016, s-a organizat a patra ediție a Vâltorii Mureșene. Festivalului a avut loc în acest an în Parcul Municipal iar concertele s-au ținut în parcarea Sălii Polivalente. Conform declarațiilor, Vâltoarea Mureșeană s-a bucurat de un mai mare succes în acest an, mai ales în rândul tinerilor și a familiilor cu copii mici, care s-au bucurat de umbră și de locurile de joacă.

De un real succes s-a bucurat “Roata Fomco GPS”,unde 1228 de jucători și-au încercat norocul, și nimeni nu a plecat fără un premiu. Un alt joc nou, care nu a trecut neobservat indiferent de vârstă a fost concursul de camioane cu telecomandă. Top 3 jucători, dintr-un total de 389 înregistrați, care au obținut cele mai bune timpuri ale unui traseu complet au avut parte de un premiu surpriză după încheierea festivalulul. Deasemenea, s-a mai acordat și un premiu special pentru cel mai tânăr jucător, de doar 4 ani, care a impresionat prin rezultatul obținut.
 
 
Vâltoarea Mureșeană - Final de Festival 
Vâltoarea Mureșeană - Final de Festival 
Vâltoarea Mureșeană - Final de Festival 
Vâltoarea Mureșeană - Final de Festival 
 
24 August 2016 Încearcă-ți norocul la Roata Fomco GPS!
Roata Norocului Fomco GPS
Te așteaptă premii surpriză și activități pentru copii și adulți

 Citeste Mai Mult
 
24 August 2016 INSULĂ ÎN PARC, CU FOMCO!
INSULĂ ÎN PARC, CU FOMCO!
Unul dintre sponsorii principali ai Vâltorii Mureșene va fi, și în acest an, grupul de firme Fomco, care nu doar va sprijini evenimentul, dar va oferi și programe interesante pentru vizitatori. Întrucât compania activează în mai multe domenii, reprezentanții săi au gândit diferite jocuri pentru fiecare dintre acestea, pentru ca participanții să aibă posibilitatea de a cunoaște mai bine activitatea Fomco. Cele mai multe activități se vor adresa familiilor, în special copiilor.

Astfel o sa puteți încerca jocul simulatorul de parcare camion, care s-a bucurat de un succes enorm la ediția de anul trecut a Vâltorii Mureșene, astfel că a fost inclus și în programul din acest an. La fel, puteți să vă monitorizați norocul prin jocul dedicat FomcoGPS - Roata Norocului, să vă încercați aptitudinile de manevrarea camioanelor cu telecomandă
 Citeste Mai Mult
 
26 Iunie 2016 De mâine intră în vigoare legea MACRON în Franța
De mâine intră în vigoare legea MACRON în Franța
Vă reamintim că începând de maine intră în vigoare controversata lege Macron în Franța.
Legea MACRON se aplică tuturor operațiunilor de transport efectuate pe teritoriul Franței (cabotaj, transport internațional, transport intracomunitar), cu excepția operațiunilor de tranzit și transporturilor ocazionale de persoane cu autocarul având ca origine un alt Stat Membru și finalizate în afara Franței..

Pentru informații detaliate, transportatorii rutieri pot accesa aici, ultimele documente publicate de Ministerul Transporturilor din Franța referitoare la aplicarea legii salariului minim din Franța – MACRON în sectorul transporturilor.
 Citeste Mai Mult
 
02 Iunie 2016, Transferul percelelor din sistemul APIA în Ecomotive!
Transferul percelelor din sistemul APIA în Ecomotive!
Avem o noutate pentru societățile cu activitate în sectorul agricol! Sistemul Ecomotive vine în ajutorul fermierilor pentru importul ușor al parcelelor digitizate din sistemul IPA-online în programul Ecomotive.

Ce avantaje aveți:  
-Transferul ușor al parcelelor din sistemul IPA-online în Ecomotive  
-Asocierea parcelelor cu tractoarele/utilajele agricole care vor lucra pe acele parcele  
-Gruparea parcelelor pe categorii 
 Citeste Mai Mult
 
27 Mai 2016, Fomco Group – la Conferinţa FORTIC- URS România
Fomco Group – la Conferinţa FORTIC- URS România
Evenimentul de business, organizat de URS România, membru fondator FORTIC-Forumul Profesioniştilor în Testări, Inspecţii, Certificări, s-a desfăşurat la Hotel Privo, din Tîrgu Mureş . Obiectivul evenimentului FORTIC a fost crearea unui cadru profesionist care să faciliteze un schimb autentic de informații și de experiență între profesioniști. Scopul este de a împărtăși „secretele” managementului performant prin prezentarea unor sisteme eficiente care au fost implementate cu succes. Tematica “OAMENI, PROCESE ȘI PERFORMANȚĂ” a analizat obiectivul strategic al managementului de îmbunătăţire continuă, măsurat prin toţi indicatorii relevanţi. Colega noastră Kakucs Erika, a prezentat liniile Grupului de firme Fomco si zonele esenţiale ale proceselor de management: vânzări, infrastructură, dezvoltare capacități tehnice,si resurse umane . Am fost onoraţi de invitaţie si multumim URS România pentru şansa acordată ! Poze Eveniment: Galerie Facebook
 
25-26 Martie 2016, Calitate Dovedita prin Certificate ISO
Certificate ISO de Calitate
Companiei Fomco 2006 i-au fost oferite certificatele de inregistrare pentru recunoasterea Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu cerintele ISO 9001:2008 si al Sistemului de Management de Mediu in conformitate cu cerintele ISO 14001:2004. Certificatele le puteti vedea aici: ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004
 
24-25 Martie 2016, Prezentarea Sistemului de ecoTicketing la Conferinta "Ziua Cargo"
Eco Tiketing
Echipa Fomco GPS va prezenta Sistemul de ecoTicketing,la Conferinta "Ziua Cargo" dedicata transportului rutier de persoane cu titlul „Ghid inteligent pentru afaceri de succes“. Ca in fiecare an,colegii nostrii vă așteptă, pentru a testa sistemul ! *In parteneriat cu Revista Ziua Cargo pe data de 24-25 Martie 2016, Poiana Brasov, Hotel Sport,  Citeste Mai Mult
 
17 Februarie 2016, Acord de comunicare/acceptare facturi în format electronic
Salvati Padurile
Dorind sa ne dedicăm protecției mediului înconjurător, am început implementarea unei politici asidue de diminuare a consumului de hârtie. Grupul Fomco a investit deja sume considerabile în protejarea mediului prin construirea de parcuri solare cât și prin promovarea autovehiculelor electrice alimentate de la energia solară. Participă și tu alături de noi în aceasta campanie pro-natură! Citeste Mai Mult
 
12 Februarie 2016, Serviciul de monitorizare externalizată are un succes peste așteptări.
Monitorizare Externalizata
Monitorizarea externalizată este un nou serviciu oferit de catre Fomco clienților care au unități GPS și sonde litrometrice montate pe camioane, utilaje sau tractoare. Acest serviciu consta în trimiterea de rapoarte zilnice către client în care se urmărește starea de funcționare a unităților GPS, a sondelor litrometrice și se aduce la cunoștința clientului eventualele sustrageri de combustibil. Citeste Mai Mult
 
1-11 Octombrie 2015, Expo Salonul Auto Bucuresti 2015
SAB Bucuresti, este unul dintre cele mai mari targuri expozitionale din domeniu, iar Grupul nostru de firme fost present. Galerie Foto si mai multe informatii aici: https://www.facebook.com/fomcogps/
 
19.11.2015. Team Building Outware Bound Professional
Team Building Outware
Lunca Bradului, a fost locația ideală pentru un training de acest gen, unde am încercat să "inchegăm o echipă și mai puternică si mai unită", pentru a putea face față atât provocărilor pieței cât și a problemelor apărute în urma creșterii numărului de colegi datorită creșterii vertiginoase a numărului de clienți. Galerie Foto si mai multe informatii aici: https://www.facebook.com/fomcogps/
 
19.11.2015. Fomco Gps - Rebranding 2015
Team Building Outware
Echipa noastră lucrează încă de la începutul anului pentru a crea o identitate vizuala nouă pentru brandul nostru. Fomco Gps . Galerie Foto si mai multe informatii aici: https://www.facebook.com/fomcogps/
 
20.08.2015.« Fomco Eco Fiendly »
Fomco Eco Fiendly
prima mașină electrică alimentată de la panouri solare din România a fost lansată la Târgu Mureș ! Galerie Foto si mai multe informatii aici: http://www.zi-de-zi.ro/foto-fomco-eco-friendly-prima-masina-electrica-alimentata-de-la-panouri-solare-din-romania/