iTrack

sistem de urmarire iTrack

Descrierea sistemului iTrack

 
Sistemul urmarire GPS Auto, iTrack se bazează pe JAVA Web Start, astfel actualizările vor fi instalate în mod automat în momentul pornirii sistemului. În acest mod, clienţii pot beneficia de un sistem care se modernizează şi reactualizează automat. Cu ajutorul acestei funcţii, atât clienţii noi cât şi cei actuali pot beneficia de cele mai noi versiuni software ale sistemului.
Întregul sistem este proiectat şi fabricat de noi, atât partea software cât şi partea hardware. Componentele necesare sunt achiziționate de la partenerii noştri certificaţi. Procesul de fabricaţie este în totalitate automat. Atât partea software cât şi partea hardware sunt dezvoltate în paralel în funcţie de modernizările şi inovaţiile ce apar în tehnică.
Sistemul este capabil să transmită informaţii altor programe sau sisteme, cum ar fi sistemele de management ale companiilor.
Programul client este uşor de utilizat, nu necesită pregătire de nivel înalt privind utilizarea calculatorului. Înţelegerea şi utilizarea funcţiilor programului este foarte simplă.
 
Sistemul urmărire GPS iTrack a flotei auto

Sistemul de urmărire iTrack GPS al flotei de vehicule, se poate folosi pentru monitorizarea atât a parcurilor mici de vehicule, cât şi a a celor mari. Cu ajutorul sistemului nostru de urmărire gps, clienţii şi societăţile care au implementat sistemul în propriul parc de vehicule, au obţinut economii semnificative. Astfel, au scăzut distanţele parcurse inutil, distanţele parcurse în interes personal, iar ca urmare au scăzut şi costurile de întreţinere. În cazul utilajelor s-au atins economii şi de 20-30%.

Acest Sistem de urmărire auto prin GPS este compus dintr-o unitate de bord care este instalat în vehicul şi un program client (software) care se poate instala gratuit pe mai multe calculatoare. Costul lunar (abonamentul lunar) nu este influenţat de numărul de utilizatori. Sistemul poate fi instalat şi funcţionează cu sistemele de operare: Windows, Mac OS X, Linux. Sistemul de urmarire GPS permite clientului vizualizarea şi accesarea datelor înregistrate de unitatea de bord până la 6 luni.

În cadrul programului se pot seta după preferinţe nivelurile de acces ale utilizatorilor. Utilizatorii definiţi pot fi împărţiţi chiar şi pe grupe limitând apoi accesul întregii grupe. Un exemplu în acest sens: unui utilizator i se poate restricţiona dreptul de a vizualiza şi accesa datele referitoare la un anumit vehicul.
Vehiculele comunică în permanenţă cu serverul (24h din 24, 7 zile din 7),  datele fiind transmise către server la intervale de 2-30 secunde în funcţie de deplasarea acestora. Urmărirea GPS on-line este posibilă datorită frecvenţei ridicate de transmitere a datelor. Sistemul prelucrează instantaneu informaţiile primite de la vehicul, fapt ce permite urmărirea în timp real. Lista traseelor se poate vizualiza la câteva secunde de la oprirea vehiculului. Sistemul poate considera ca şi oprire şi starea de inactivitate, astfel nu se pot ascunde staţionările.
Simplu dar eficient

Simplitate versus complexitate
Mulţi utilizatori nici nu realizează cât de mult contează simplitatea modului de utilizare.Un program greu de utilizat scade gradul de eficienţă pe mai multe planuri:
  • un timp de utilizare mai îndelungat, iar timpul pierdut costă bani
  • o problemă mai gravă care constă în nealocarea timpului necesar finalizării procesului de supraveghere şi ca urmare neobţinerea creşterii gradului de eficienţă scontat.

Un sistem modern de control, un sistem de monitorizare gps autoo, cum este şi iTrack, pe de o parte face posibilă supravegherea dar pe de altă parte îşi dovedeşte reala eficienţă atunci când reduce considerabil cantitatea de muncă depusă. Ca urmare, modul de utilizare trebuie să  răspundă celor două principii esenţiale: simplitate şi rapiditate.
Simplitatea modului de utilizare nu are voie să afecteze funcţionalitatea operaţiilor complexe.
Urmărire Auto On-line în timp real

Urmarire Flota Online
Vă puteţi urmări toate vehiculele în acelaşi timp pe o hartă detaliată, iar poziţia şi mişcarea întregii flote de vehicule pot fi reperate dintr-o singură privire.
Traseele efectuate de către vehicule pot fi vizualizate pentru orice interval de timp, fie luate individual sau retroactiv pe mai multe luni. Traseele pot fi vizualizate atât pe hartă cât şi pe foaia de parcurs. Listele exacte ale traseelor indică plecarea şi sosirea sub formă de adresă poştală.
Distanţele parcurse pentru diferitele trasee sunt totalizate automat în sistem pentru orice interval de timp, sau chiar pentru călătoriile selectate individual. Mai mult decât atât, traseele parcurse de către vehicule pot fi afişate şi redate pe o hartă, fiind de asemenea vizibile în imaginile de satelit ale hărţilor Google.

Măsurarea nivelului de combustibil


Masurarea Nivelului de Combustibil
Măsurarea nivelului de combustibil este importantă mai ales în cazul camioanelor şi autovehiculelor. Cu ajutorul sondei de combustibil, modificările pot fi urmărite pe un grafic de mare precizie. În ceea ce priveşte precizia, sonda prezintă o marjă de eroare de 0,2%, deşi datorită factorilor externi (fluctuaţii de temperatură, urcare în pantă) diferenţa dintre valorile măsurate şi cele reale poate creşte până la 1-2%. Sistemul poate semnalizează în mod automat sustragerea de combustibil.
Cu ajutorul unei liste detaliate care conţine şi denumirea staţiilor de alimentare, verificarea devine mai uşoară. Prin inregistrarea valorii iniţiale şi finale a nivelului de combustibil din rezervor se monitorizeaza exact cantitatea reală de combustibil alimentată în vehicul. Ca urmare este nevoie de instalarea unei sonde de măsurare a nivelului de combustibil care oferă o imagine reală şi exactă asupra consumului de combustibil.  

   
 

Urmarire Flota Online si Urmarirea Consumului de Combustibil
 

Funcționalități și servicii suplimentare iTrack


Extraopțiuni iTrack
 

Acum ai posibilitatea să testezi programul de monitorizare prin gps și să verifici în timp real consumul de combustibil. Demo GRATUIT la 1 Click Distanță cu vehicule reale.

Vreau Demo Gratuit!

 
 
Puteți descarca ultima versiune de Java de aici.