pentru cine?

Sistemul de monitorizare flotă FomcoGPS înseamnă o soluție completă prin sisteme de calitate şi servicii profesionale. Din experiența companiilor care beneficiază de acest sistem s-a constatat o economisire de 5-30% la consumul de combustibil, respectiv economii de timp datorită rapoartelor precise și exacte.
 
Cui ne adresăm cu acest sistem de monitorizare flotă?
  • Companiilor care dețin vehicule de serviciu ale agenților și reprezentanţilor de vânzări, autoturisme ale reprezentanților/managerilor zonali, autovehicule ale reprezentanților medicali, tuturor companiilor care sunt interesate de monitorizarea activității șoferilor.
  • Companiilor care dețin vehicule de transport în comun, taxiuri, autobuze.
  • Companiilor care doresc un control al combustibilului și al timpului de lucru la autovehicule de transport intern şi internațional, de transport marfă, a celor destinate salubrizării, a utilajelor agricole, etc.

Pe lângă urmărire în timp real prin localizare și monitorizare GPS, oferim servicii diversificate prin care dvs. puteți monitoriza activitatea angajaților. Deoarece pretențiile şi totodată şi activitățile care se doresc a fi monitorizate, diferă de la o societate la alta, aveţi posibilitatea de a alege pachetul care satisface nevoile dvs.
 
Serviciile solicitate cel mai des de către cei 1800 de clienți care utilizează acest sistem în peste 15000 de vehicule sunt:

Urmărire în timp real prin localizare și monitorizare GPS, evidența traseelor, listarea automată a evenimentelor suspecte, monitorizarea consumului de combustibil, alertare prin mesaj sau mail a incidentelor, urmărirea timpului de lucru, protecția mărfii şi monitorizarea temperaturii, comutatorul privat-firmă, urmărirea pe hartă a traseelor, terminalul de comunicaţie, aplicația mobilă.
 

Cine sunt utilizatorii sistemelor de monitorizare autovehicule prin GPS?


Dintre societăţile care au ales să folosească acest sistem de urmărire se numără atât microintreprinderi, cât şi intreprinderi mici mijlocii, chiar și companii mari. Cu ajutorul sistemului de monitorizare GPS se deschid noi oportunități. Cei mai mulți clienți (din diferite domenii, de exemplu transport persoane, transport marfă) doresc să dețină un sistem de urmărire prin satelit pe autovehiculele din dotare.

Sistemul de localizare și monitorizare GPS

Sistemul de localizare și monitorizare GPS este o soluție dezvoltată şi fabricată, astfel încât să ofere o precizie mare, totodată şi servicii de calitate cu o interfață prietenoasă. Fiind creată și dezvoltată în funcție de cerințele utilizatorilor, soluția poate fi foarte avantajoasă și benefică atât pentru dumneavoastră cât și societății pe care o reprezentați.