antifurt combustibil - tankcap

ANTIFURT TankCap
 
Capac pentru rezervor camioane cu sistem de antifurt combustibil -  TankCap

Capacul electronic de rezervor (Antifurt TankCap) este un dispozitiv dezvoltat în primul rând pentru detectarea deschiderii capacului de rezervor, dar și pentru  o protecție suplimentară antifurt.

TankCap se montează direct pe rezervorul de combustibil și trebuie conectat la intrarea analogică a unui sistem de monitorizare GPS care va putea trimite avertizări de fiecare dată când se deschide capacul rezervorului.

Capacul antifurt motorină TankCAP este compatibil cu ORICE sistem de localizare si monitorizare GPS care are intrare analogică de 0-10V ( dintre echipamentele Ecomotive sunt compatibile: mini si midi GPS).

În caz de două rezervoare se va instala două capace de rezervor TankCap.

Aplicația de monitorizare flotă Ecomotive va oferi date în timp real sau stocate și prelucrate despre starea capacului de rezervor după cum urmează:
 • Trimitere SMS la deschidere capac rezervor
 • Evenimente Deschidere capac rezervor
 • Grafic cu date istorice
 • Raport Deschidere capac rezervor
 

Trimitere SMS la deschidere capac rezervor


Prin configurarea corespunzătoare a aplicației de monitorizare GPS, în momentul  deschiderii a capacului de rezervor, echipamentul poate să trimită un SMS:  „Capac rezervor deschis (UTC: 02/20 – 07:33:14)”. Numărul de telefon, respectiv textul SMS-ului poate fi configurat.  Pentru minimizarea costului, în 15 minute se trimite doar un singur SMS, independent de numărul deschiderilor.

Evenimente Deschidere capac rezervor

Evenimente Deschidere capac rezervor

Evenimentele de deschidere capac sunt identificate între 20-45 de minute după deschidere. 

Evenimentele au următoarele atribute:
 
 • Vehicul: vehiculul pe care s-a întâmplat evenimentul
 • Data și ora deschiderii capacului
 • Tipul evenimentului: TankCap
 • Stare:
  • Respins – detectat incorect
  • Confirmat – detectat, procesat
 • Schimbarea nivelului de combustibil (Atenție: nivelul de combustibil va fi diferit de 0 numai dacă vehiculul are instalat sonde litrometrice legate de unitatea de monitorizare GPS. Măsurarea nivelul combustibilului este un proces mai lent, stabilizarea nivelul combustibilului poate să se finalizeze numai după  închierea capacului, astfel schimbarea nivelului indicat in evenimentul TankCap poate fi inexact.

Grafic cu date istorice

În ecranul Analiză pot fi văzute starea capacului pentru un vehicul și o perioadă selectată. Prin compararea datelor de pe grafic și hartă, utilizatorul poate verifica efectiv de câte ori, unde și cât timp a stat deschis capacul rezervorului.

Raport Deschidere capac rezervor

Aplicația de monitorizare flotă poate genera din ecranul de rapoarte și o listă a deschiderii capacului de rezervor. Raportul va conține următoarele informații:

- Data, ora deschiderii capacului
- Durata deschiderii: cât timp a fost deschis  capacul (ore, minute)
- Locația: locul unde a fost deschis capacul
- Rezervor: care dintre razervoare (stâng, drept)
- Schimbare nivel combustibil: scăderea sau creșterea nivelului de combustibil pe durata deschiderii

Schimbare nivel combustibil
 
 

Acum ai posibilitatea să testezi programul de monitorizare prin gps și să verifici în timp real consumul de combustibil. Demo GRATUIT la 1 Click Distanță cu vehicule reale.

Vreau Demo Gratuit!