Monitorizare Externalizată

Monitorizare GPS Camioane

Serviciul de monitorizare externalizată a fost gândit și pus în practică la sfârșitul anului 2015. Acest serviciu a apărut ca și o necesitate venită din partea clienților noștrii, care aveau nedumeriri în  interpretarea evenimentelor legate de combustibil sau alte cerințe venite din interpretarea rapoartelor.
În urma unei analize bazată pe aceste cereri, am venit în întâmpinarea clienților noștri cu acest serviciu de monitorizare externalizată, ca și un plus la investiția efectuată în unități de monitorizare și sonde litrometrice pentru urmărirea consumului de combustibil. 
 
Ce aduce nou acest serviciu?

O informare zilnică asupra stării echipamentelor montate, a activității zilnice și a consumurilor de combustibil cu o atenționare asupra eventualelor sustrageri de combustibil. Aceste informații momentan, sunt disponibile managerilor de transport care utilizează zilnic programul de monitorizare, dar în cazul flotelor de dimensiuni medii sau mari, timpul alocat urmăririi evenimentelor tuturor autovehiculelor este mare și sunt perioade în care activitățile de management a flotei reduc perioada de urmărire a unităților montate pe vehicule. Din acest motiv se pot pierde informații importante referitoare la activitate sau consumuri.  
În zilele noastre, în care informația este disponibilă foarte rapid, să fiți informat despre activitatea flotei Dvs. chiar și atunci când nu sunteți la birou, este visul oricărui manager de flotă. E-mail-urile zilnice vă aduc toată informația de care aveți nevoie.
 

Avantajele serviciului de monitorizare GPS externalizată:


Interpretarea datelor furnizate de GPS și sonda litrometrică de către o echipă de profesioniști, cu  experiență in acest domeniu 
Aveți siguranța unei analize precise și imparțiale
Nu mai este necesară urmărirea continuă a flotei Dvs. ,deoarece sunteți avertizați prin e-mail de eventualele scăderi nejustificate sau sabotari ale echipamentelor montate pe mașinile Dvs.  
Primiți zilnic un raport interpretat cu tot ce se intamplă în cadrul flotei Dvs. de masini monitorizate.
Primiți rapoarte săptămânale privind km parcurși, cantitatea de combustibil consumat, alimentările și traseele efectuate.
Primiți raport centralizator lunar cuprinzând întreaga activitate a flotei pe luna respectivă.
Pachete personalizate în funcție de nevoile dvs.
 
Beneficiile serviciului de monitorizare externalizată: :

Vă oferim un timp foarte prețios, pe care îl puteți folosi constructiv prin faptul că efectuăm urmăre gps în locul Dvs. 
Nu veți mai avea dubii în interpretarea evenimentelor și a eventualelor sustrageri
Aveți în spate o echipă pe care vă puteți baza și care vă răspunde la întrebările pe care le aveți.
O sa aflați imediat de la o sursă sigură, dacă la echipamentul montat pe autovehicul Dvs. a apărut o problemă, astfel, în urma unei intervenții rapide a echipei de service, nu o să pierdeți zile pretioase de raportare.


Exemplu este societatea FOCUS ROYAL SRL, reprezentată de Dl. ȘTEFANCO NICOLAE din municipiul SUCEAVA. Iată câteva din experiențele sale:

  Cum vi se pare monitorizarea externalizată făcută de Fomco?
“Excelentă! Mă scutește de foarte multă muncă și e sigură nelăsând loc de nici o interpretare din partea șoferilor. Dacă înainte mai aveam dubii că poate eu nu m-am uitat bine sau nu aveam timp să urmaresc zi de zi sistemul, acum știu exact ce se întâmplă. Am anunțat șoferii că primesc zilnic atenționări cu situația flotei. Mai nou, dacă se întâmplă să aibă nevoie de motorină, mă sună sau îmi dau sms înainte de a scoate din rezervor și mă anunță cantitatea de care au nevoie. Este nemaipomenit!“

  Considerați ca ați făcut o investiție bună achiziționând acest serviciu?  
“Ambele investiții, atât în echipamentele de monitorizare gps auto, cât și în serviciul de monitorizare externalizată au fost investiții foarte bune, care și-au scos banii încă din prima lună de la achiziția lor!“

  Ați recomanda serviciul de monitorizare externalizată și altor transportatori?      
“Am facut-o deja, ați și început monitorizarea la trei colaboratori de-ai mei!”

În ce constă monitorizarea externalizată? Trimiterea de rapoarte zilnice către client în care se urmărește starea de funcționare a unităților GPS, a sondelor litrometrice și se aduce la cunoștința clientului eventualele sustrageri de combustibil. Monitorizare gps simplificata pentru clientii nostri!